professionell webbdesign

Optimera Ditt Företag

Med ett komplett utbud av webbdesign tjänster är NordicDA här för att hjälpa dig att definiera ditt varumärke. Du kan lita på att vårt professionella öga kommer skapa högkvalitets designs som garanterar att ditt företag blomstrar.

Vi leverar sökmotoroptimerade webbsidor med mobilvänliga funktioner för företag som konkurrerar i denna moderna digitala tidsålder. Att få ditt företag att lyckas är vår högsta prioritet – det är därför vi ger dig och ditt företag en marknadsföringsstrategi som kan utnyttjas i sociala medier och som får ditt namn där ute till den bredaste kundkretsen.

Webbdesign

WordPress

E-Commerce

Responsiv Design

Hastighets Optimering

SEO Optimering

Hemsida standard

Standardpaket är för dig som behöver hjälp att bli märkt på nätet. Detta paket innehåller allt som din webbsida behöver för att konvertera besökare till kunder, vilket ger ditt företag den uppmärksamhet den behöver.

Specifikationer

Antal undersidor

Upp till 8

Designfunktioner

Standard

Flerspråksstöd

Nej

Fast pris 9 990:-

(Alla priser är exkl.moms)

Hemsida pro

Pro-paketet tar din verksamhet till nästa nivå. Paketet är för dem som behöver en e-handelsbutik eller de som konkurrerar i denna moderna digitala tid som vill ha en webbsida som är professionellt skräddarsydd för dem. Vårt bäst säljande all-inclusive paket.

Specifikationer

Antal undersidor

Upp till 16

Designfunktioner

Avancerad

Flerspråksstöd

Ja

Fast pris 19 990:-

(Alla priser är exkl.moms)

Webbshop / E-handel

Vi erbjuder ett paket som innehåller den funktion som krävs för att driva en effektiv e-handel. Vi tar fram pris per offert på en skräddarsydd  e-handels hemsida anpassad utefter era behov och krav.

Specifikationer

Antal undersidor

Obegränsad

Designfunktioner

Expert

WordPress & WooCommerce

Ja

Pris per offert

(Alla priser är exkl.moms)

Webbhotell & Support

Det är viktigt att din webbplats svarar och laddas snabbt så att användare inte tappar intresset för din webbsida. Om din svarstid är längre än i genomsnitt behöver du en bättre värd. Det är här NordicDA skiljer sig från andra webbdesigntjänster.

Specifikationer

24/7 Support

Ja

1GB/s Internetanslutning

Ja

Obegränsat med trafik

Ja

Fast pris 100:-/mån

(Alla priser är exkl.moms)