SÖKMOTOROPTIMERING

Vad är SEO?

SEO står för sökmotoroptimering, vilket innebär att den optimerar din webbplats för att komma högre upp på sökmotorer, till exempel Google. Ju högre rank, desto mer klick och organisk trafik får din webbplats, vilket leder till fler potentiella kunder.

Det finns några optimeringsmetoder men oroa dig inte, vi hjälper dig att bestämma vad som är bäst för din webbplats. Det som är mest viktigt är att din webbplats är väl utformad med en SEO-vänlig struktur. Vi kommer göra allt för att ranka upp dig till topp.

SEO Analys

Innan ni väljer ett av våra paket kan vi göra en teknisk analys av din webbplats och rekommendera förbättringar som du kan implementera för att uppnå högre SEO-rankningar.

On-Page Optimering

Med SEO optimering på sidan arbetar vi direkt i din webbplats och optimerar den på en teknisk nivå. På så sätt vet sökmotorer exakt vad din webbplats innebär genom lämpliga sökord och beskrivningar.

Dessutom kommer din designstruktur att vara SEO-vänlig; dina texter, titlar, metadata och bilder kommer att optimeras med relevant information så att din webbplats garanteras att rankas högre på sökmotorer. Dessa ändringar kommer givetvis att göras med hänsyn till utformningen och stilen på sidan.

Vi ser också till att din design struktur är SEO vänlig, så att dina texter, titlar, meta data och bilder är optimerade med den informationen som behövs så att du ska rankar högre i sökmotorn. Detta görs så klart med hänsyn av sidans design och stil.

Off-Page Optimering

Off-page optimering är en process som strategiseras direkt för att garantera att din sida rankas högre på olika sökmotorer med specifika nyckelord som gäller för ditt företag.

Våra experter uppnår detta genom att analysera din webbplats och konkurrerande sidor för att bilda en strategi som syftar till att förbättra länkar, sökord och beskrivare på din webbplats, vilket gör att du rankar högre på sökmotorer.

Vi uppnår detta genom att analysera din hemsida och konkurrerande sidor för att kunna skapa en strategi som går ut på att få bättre back-links, sökord och fraser till din hemsida så att du blir rankad högre i sökmotorn. Ju högre rank du har på din hemsida ju mer trafik kommer du får och detta kommer med en SEO optimerad sida leda till fler försäljningar och kunder.