fbpx

Kundcase

Vi låter våra arbeten tala för sig själv.

Vi är specialiserade inom 3D-visualisering, inredningsarkitektur, grafisk design och webbdesign. Med de mest avancerade tekniken och professionell vård skulle vi gärna skapa en skräddarsydd design för just dig.

Royal Business Center

Royal Business Center erbjuder professionella mäklartjänster för både säljare och köpare. Vår uppgift var att skapa en snygg och modern logotyp samt en professionell, användarvänlig webbplats som gör det enkelt att köpa och sälja.

Hemsida
Logotyp

Restaurang Simba

Simba är en etiopisk restaurang i Göteborg som behövde digital kärlek. För att utforma restaurangens logotyp, webbsida och meny, tog vi inspiration från östafrikansk design och använde den på ett subtilt sätt som förkroppsligar mat och atmosfär.

Hemsida
Grafisk Profil​

Geisha Sushi & Wok

Geisha Sushi & Wok behövde en uppdaterad look för att matcha deras högkvalitativa meny och service. Små tweaks på sin logotyp och moderna detaljer inom deras meny och webbsida visar nu den rena, ledande verksamhet den är. Genom mockups har vi verifierat att restaurangens profil gynnades mest av enkel men smakfull typografi och färger som förkroppsligar restaurangens interiör.

Hemsida
Grafisk Profil

AB Bygg-Triangeln

Bygg-Triangeln hade en föråldrad webbsida som behövde vår hjälp. Vi moderniserade designen och gjorde den mer användarvänlig med professionella projektbilder. När deras hemsida blev klar passade inte deras gammla logo så vi ändrade den för att matcha deras nya, uppdaterade utseende!

Hemsida
Logotyp

Menambo

Menambo är en plattform för lärare. Det består av två kärnverksamheter, inklusive forskning och teknisk utveckling (FoTU). David, verkställande direktören, kontaktade oss för att skapa en modern och informativ webbplats som representerade den passion som en bra lärare strängsprutar.

Öjersjö Thai & Sushi

Öjersjö Thai hade en oklar och föråldrad webbplats som behövde vår kärlek. Vår uppgift var att skapa en minimal, ren webbplats som var användarvänlig. Dessutom producerade vi en logotypdesign som bättre återspeglade deras företag och uppdaterade utseendet.

Hemsida
Logotyp

Tutto by June

June är en internationell  modedesigner med fokus på street wear. Hon använder mycket guld- och svartdetaljer och begärde en logotyp och en modern webbplats som speglade hennes design och personlighet.

Hemsida
Logotyp

Restaurang Storseglet

Projektet krävde ett designförslag för en befintlig restaurang i Västra Frölunda, Göteborg. Syftet var att ta rustik och industriell inspiration och omvandla den till sin egen stil.

3D-Visualisering
Inredningsarkitektur

Specialsnickeriet

Vi kontaktades av Niclas, VD, för att ta fram förslag på 3D-visualisering för deras klienter. Med inspiration, material och detaljer redan till hands var vår uppgift att producera 3D-bilder för klienten.

3D Modellering
Rendering

Frontbyggen

Frontbyggen behövde en one-page webbplats där de kunde presentera sina tjänster, referenser och kontaktformulär som gjorde det möjligt för samarbetspartners, såväl som nya och potentiella kunder att komma i kontakt enkelt.

Dexea Styrteknik

Dexea hade ingen webbplats, vilket gav oss fria händer på detta projekt. Vår idé var att kombinera deras färger (vit och röd) på ett snyggt sätt så vi använde mörk toning på framsidan och foten för att få deras tjänster att sticka ut. När hemsidan var klar ville alla anställda ha matchande visitkort som vi designade och tryckte.

Hemsida
Trycksaker

SkolFood

SkolFood i Göteborg behövde en uppdatering av deras befintliga webbplats. Vi har designat om hemsidan för att få den mer användarvänlig. Estetiskt, ville klienten inte att vi stammar för långt från deras design, så vi gick för enkla, informativa förändringar.

Restaurang Storseglet

Storseglet är en tidigare kund hos oss som hade en hemsida som krävde mycket kärlek. Efter att vi hade re-designat restaurangen var Storseglet redo för en ny hemsida och logotyp för att matcha deras uppdaterade, varma och mysiga interiör.

Hemsida
Logotyp

Flexzo Solskydd

Flexzo Solskydd grundades när VD insåg att de behövde separera sina två tjänster – Spänntak och solskydd. Vi skapade en modern, enkel och informativ webbplats som visar och förklarar deras tjänster tydligt och professionellt.

Hemsida
Logotyp

Klädkammare

För detta projekt var vår uppgift att utveckla ett designförslag för en klädkammare inne i en penthouse på 500 m2. Både kunden och våra designers visualiserade ett lyxigt, bekvämt utrymme med mörkt trä och  belysning.

3D Modellering
Rendering

Vi är här för att hjälpa dig
att starta ett nytt projekt

Låt oss börja från början! Beskriv kort dina behov så att vi kan vara till hjälp och starta en kreativ diskussion.

1. Kontakt information