Kundcase

Vi låter våra arbeten tala för sig själv.

Vi är specialiserade inom 3D-visualisering, inredningsarkitektur, grafisk design och webbdesign. Med de mest avancerade tekniken och professionell vård skulle vi gärna skapa en skräddarsydd design för just dig.

Royal Business Center

Royal Business Center erbjuder professionella mäklartjänster för både säljare och köpare. Vår uppgift var att skapa en snygg och modern logotyp samt en professionell, användarvänlig webbplats som gör det enkelt att köpa och sälja.

Hemsida
Logotyp

Restaurang Simba

Simba är en etiopisk restaurang i Göteborg som behövde digital kärlek. För att utforma restaurangens logotyp, webbsida och meny, tog vi inspiration från östafrikansk design och använde den på ett subtilt sätt som förkroppsligar mat och atmosfär.

Hemsida
Grafisk Profil​

Geisha Sushi & Wok

Geisha Sushi & Wok behövde en uppdaterad look för att matcha deras högkvalitativa meny och service. Små tweaks på sin logotyp och moderna detaljer inom deras meny och webbsida visar nu den rena, ledande verksamhet den är. Genom mockups har vi verifierat att restaurangens profil gynnades mest av enkel men smakfull typografi och färger som förkroppsligar restaurangens interiör.

Hemsida
Grafisk Profil

AB Bygg-Triangeln

Bygg-Triangeln hade en föråldrad webbsida som behövde vår hjälp. Vi moderniserade designen och gjorde den mer användarvänlig med professionella projektbilder. När deras hemsida blev klar passade inte deras gammla logo så vi ändrade den för att matcha deras nya, uppdaterade utseende!

Hemsida
Logotyp

Menambo

Menambo är en plattform för lärare. Det består av två kärnverksamheter, inklusive forskning och teknisk utveckling (FoTU). David, verkställande direktören, kontaktade oss för att skapa en modern och informativ webbplats som representerade den passion som en bra lärare strängsprutar.

Öjersjö Thai & Sushi

Öjersjö Thai hade en oklar och föråldrad webbplats som behövde vår kärlek. Vår uppgift var att skapa en minimal, ren webbplats som var användarvänlig. Dessutom producerade vi en logotypdesign som bättre återspeglade deras företag och uppdaterade utseendet.

Hemsida
Logotyp

Tutto by June

June är en internationell  modedesigner med fokus på street wear. Hon använder mycket guld- och svartdetaljer och begärde en logotyp och en modern webbplats som speglade hennes design och personlighet.

Hemsida
Logotyp

Restaurang Storseglet

Projektet krävde ett designförslag för en befintlig restaurang i Västra Frölunda, Göteborg. Syftet var att ta rustik och industriell inspiration och omvandla den till sin egen stil.

3D-Visualisering
Inredningsarkitektur

Specialsnickeriet

Vi kontaktades av Niclas, VD, för att ta fram förslag på 3D-visualisering för deras klienter. Med inspiration, material och detaljer redan till hands var vår uppgift att producera 3D-bilder för klienten.

3D Modellering
3D-Visualisering

Frontbyggen

Frontbyggen behövde en one-page webbplats där de kunde presentera sina tjänster, referenser och kontaktformulär som gjorde det möjligt för samarbetspartners, såväl som nya och potentiella kunder att komma i kontakt enkelt.

Dexea Styrteknik

Dexea hade ingen webbplats, vilket gav oss fria händer på detta projekt. Vår idé var att kombinera deras färger (vit och röd) på ett snyggt sätt så vi använde mörk toning på framsidan och foten för att få deras tjänster att sticka ut. När hemsidan var klar ville alla anställda ha matchande visitkort som vi designade och tryckte.

Hemsida
Trycksaker

SkolFood

SkolFood i Göteborg behövde en uppdatering av deras befintliga webbplats. Vi har designat om hemsidan för att få den mer användarvänlig. Estetiskt, ville klienten inte att vi stammar för långt från deras design, så vi gick för enkla, informativa förändringar.

Restaurang Storseglet

Storseglet är en tidigare kund hos oss som hade en hemsida som krävde mycket kärlek. Efter att vi hade re-designat restaurangen var Storseglet redo för en ny hemsida och logotyp för att matcha deras uppdaterade, varma och mysiga interiör.

Hemsida
Logotyp

Flexzo Solskydd

Flexzo Solskydd grundades när VD insåg att de behövde separera sina två tjänster – Spänntak och solskydd. Vi skapade en modern, enkel och informativ webbplats som visar och förklarar deras tjänster tydligt och professionellt.

Hemsida
Logotyp

Klädkammare

För detta projekt var vår uppgift att utveckla ett designförslag för en klädkammare inne i en penthouse på 500 m2. Både kunden och våra designers visualiserade ett lyxigt, bekvämt utrymme med mörkt trä och  belysning.

3D Modellering
3D-Visualisering

Aquabion

Aquabion är väl etablerade i hela Europa via en liten grupp av separata företag som importerar till sina egna länder. Vår uppgift var att skapa den nordiska Aquabion som representerar Sverige, Norge och Danmark.

Naturpelle

Pär Löfvenius är en professionell fotograf som var i behov av ett  fotogalleri som han enkelt kan ladda upp bilder på. Det var viktigt att hemsidan är användarvänlig och ser modern och snyggt ut!

Investeringsprojekt

I detta projekt blev vi kontaktade av internationella investerare som äger stora tomter i utlandet för att bygga ett samhälle som inkluderar hotell och villor. Vår uppgift var att ta fram proffesionell 3D visualisering.

3D Modellering
3D-Visualisering

Nova Redovisning

Nova Redovisning är en byrå i Göteborg som ville ha en informativ och modern hemsida där de kunde presentera olika pristyper och tjänster. Vi använde deras varumärkesfärger för att göra deras företagsbild tydlig och kortfattad.

Hemsida
Logotyp

Privat Bio - Mansion

För detta projekt var vår uppgift att utveckla ett designförslag för en privat bio inne i ett mansion. Våra designers visualiserade ett modernt och bekvämt utrymme med den nyaste teknologin.

3D Modellering
3D-Visualisering

Privat Bio - Villa

Vår uppgift var att utveckla och visualisera ett mer enkelt designförslag för en privat bio. Våra designers visualiserade ett modernt och bekvämt utrymme där kunden hade förslag på möbler som skulle användas.

3D Modellering
3D-Visualisering

Delissimo

Delissimo är en deli & kafé även kallad ”Lilla Italien i Partille” 
Ägarna kontakade oss för att snabbt designa och trycka vouchers för ett stort event där vi hade 48 timmar på oss att leverera allt tryckt.

Tryck & Reklam
Grafisk Design

Produktvisualisering för Amazon

Vår uppgift var att 3d modellera och visualisera en produkt utifrån bilder vi fick skickat till oss som referenser, med två färgval. Syftet var att annonsera produkten på Amazon.

3D Modellering
3D-Visualisering