Kommersiella projekt

Kommersiella projekt

För kommersiell design kommer designinspirationen från företagets varumärkesimage. Designbegränsningar är ofta knutna till funktionella utrymmesbegränsningar och byggkoder. Det finns fortfarande ett skräddarsytt, kreativt mål i kommersiella projekt, men det involverar vanligtvis olika strukturer, färger och layouter än vad som finns i de flesta bostadsområden. Låt oss hjälpa ditt företag att blomstra i design som du alltid har föreställt dig.

1. Initiell konsultation

Vi diskuterar budget, planer och idéer – en mycket viktig & spännande brainstorming session. Det är här vi får alla nödvändiga detaljer för att skapa dina mönster. Vi debiterar aldrig en avgift för detta första möte, eftersom vi är lika glada över att lära känna dig och ditt projekt!

2. Koncept

När vi diskuterar dina idéer och förväntningar kommer vi att hitta ett lämpligt koncept och tillhandahålla storyboards av de föreslagna idéerna, illustrera konceptet mer detaljerat tillsammans med föreslagna möbler och material.

3. Granskning

Under den här granskningen kommer vi att ge dig möjlighet att avsluta eller ändra konceptet innan vi fortsätter med den slutliga designen. Ditt koncept kommer att synas genom hela projektet – genom färger, struktur, material och med en övergripande känsla.

4. Slutkonstruktioner

All relevant dokumentation, såsom tekniska ritningar, specifikationer för möbler, tyger, belysning m.m. kommer att förses.

5. Pris och kostnader

När allt är gjort efter din önskan kommer vi att gå över betalningar och avsluta ditt projekt med tillsyn att du är mer än nöjd.

6. Överlåtelse

När du har avslutat projektet är din slutliga design och dokumentation i ditt ägarskap. Du kommer då att ha allt som behövs för att genomföra ditt projekt enkelt och effektivt.

Pris per offert​

(Alla priser är exkl.moms)

Relaterade Tjänster