Bostadsprojekt

Bostadsprojekt

För bostadsprojekt kommer vår designinspiration från dig. Vi anser att bostäder bör återspegla personlig smak och unikhet, så låt oss hjälpa dig att hitta en skräddarsydd design som gör just det! Vi arbetar med nybyggnation, ombyggnad och renovering.

1. Initiell konsultation

Vi diskuterar budget, planer och idéer - en mycket viktig och spännande brainstorming session. Det är där vi får alla nödvändiga uppgifter för att skapa din design.

2. Koncept

När vi diskuterar dina idéer och förväntningar kommer vi med ett lämpligt koncept, inspirerande storyboards, materialprover och presentationer kommer att tillhandahållas​ som sedan kommer att ansluta dig till din vision under hela design- och utvecklingsstadiet.

3. Granskning

Under vår granskning kommer vi att dubbelchecka med dig och ge dig möjlighet att avsluta eller ändra konceptet innan vi fortsätter med den slutliga designen.

4. Slutkonstruktioner

All relevant dokumentation, såsom tekniska ritningar, specifikationer för möbler, tyger, belysning m.m. kommer att förses.

5. Pris och kostnader

När allt är gjort efter din önskan kommer vi att gå över betalningar och avsluta ditt projekt med tillsyn att du är mer än nöjd.

6. Överlåtelse

När du har avslutat projektet är din slutliga design och dokumentation i ditt ägarskap. Du kommer då att ha allt som behövs för att genomföra ditt projekt enkelt och effektivt.

Pris per offert​

(Alla priser är exkl.moms)

Relaterade Tjänster