Multidiciplinär design studio

Inrednings arkitektur

Bostadsprojekt

Vårt bostadspaket hjälper dig att förvandla ditt bostad till ditt drömhem. Våra designers och arkitekter kommer att komma med en konceptuell, funktionell design som är perfekt för dig. Låt oss ta hand om all tekniskt och visuellt för att ge dig högsta standarden.

För bostadsprojekt kommer vår designinspiration från dig. Vi anser att bostäder bör återspegla personlig smak och unikhet, så låt oss hjälpa dig att hitta en skräddarsydd design som gör just det! Vi arbetar med nybyggnation, ombyggnad och renovering.

Kommersiella projekt

Vårt kommersiella paket kommer att ge ditt företag den största professionella designlösningen för ditt utrymme. Våra arkitekter och designers garanterar en konceptuell lösning på ditt projekt som uppfyller alla standarder samtidigt som du ger dig ett nytt, märkesvarat utseende som inspirerar både personal och kundkrets.

För kommersiell design kommer designinspirationen från företagets varumärkesimage. Designbegränsningar är ofta knutna till funktionella utrymmesbegränsningar och byggkoder. Det finns fortfarande ett skräddarsytt, kreativt mål i kommersiella projekt, men det involverar vanligtvis olika strukturer, färger och layouter än vad som finns i de flesta bostadsområden. Låt oss hjälpa ditt företag att blomstra i design som du alltid har föreställt dig.

Några av våra samarbetspartners