GRAFISK FORMGIVNING

Enkelt & Effektivt

Med ett komplett utbud av grafiska tjänster kan NordicDA hjälpa dig att definiera ditt företags varumärke. Du kan lita på vår professionella öga för att skapa högkvalitativa produkter som garanterar att hjälpa ditt företag att blomstra.

Vi erbjuder tjänster som grafisk identitet, trycksaker, reklamdesign, förpackningsdesign, m.m. för nya och etablerade företag som behöver hjälp att konkurrera i den här moderna digitala tidsåldern.

Logotypdesign

Din företagsidentitet börjar med din logotyp. Från etablerade företag till nystartade, inget jobb är för litet eller för stort. Vi skapar högkvalitativa märkeslogotyper för att representera ditt företag i denna moderna digitala tidsålder.

Innehållsskapande

Känner du att något saknas eller att du behöver hjälp med uppdatering av webbsidans innehåll? Vi är här för att hjälpa dig med innehållsskapande för din webbplats eller hjälpa dig att ändra hela webbdesignen, vilket ger ditt företag en ny start.

Trycksaker

Vi designar trycksaker som inspirerar, informerar och skapar handling. Vi är här för att hjälpa dig att skapa: broschyrer, affischer, roll-up banners, eller något annat du kan behöva för att få ditt företag rullande.

Förpackningsdesign

Med en tydlig identitet och en enkel, men eye-catching design, kommer din produkt garanterat att sälja. Vårt professionella team ger dig den mest visuellt tilltalande designen för din produkt. Denna tjänst omfattar förpackningsdesign och produktfotografering.

Reklamdesign

Vid annonsering online eller i tryck är det viktigt att ha ett tydligt och starkt meddelande och vi är här för att hjälpa dig att uppnå det, via banderoller, kanalplastskyltar, flygblad, affischer, skyltar m.m.

Grafisk Identitet

En grafisk identitet är mer än bara en logotyp - det är den grafiska profilen för ditt företag. Vi vill hjälpa dig att behålla ett enhetligt utseende och budskap som är sann för ditt företag genom att ge dig en brandmanual, visitkort, brevpapper, kuvert, m.m.

Logo Design

Detta paket är för dig som vill starta ett nytt företag eller bara vill uppdatera din nuvarande logo. Vi hjälper dig att ta fram ett professionellt logo som kommer få ditt företag att blomstra!

Grafisk Profil

Detta paketet är för dig som är ett nystartat eller redan etablierat företag som vill ta ditt företags image till nya höjder. Paketet innehåller allt du behöver för att utveckla en stark identitet. Våra tjänster hjälper företag att upplevas på ett professionellt, tydligt och minnesvärt sätt.

Tryck & Reklam

Denna tjänst är för de som behöver hjälp med grafiskt arbete som flygblad, affischer, broschyrer och annonser för (marknadsföring på nätet/utskrift).

Vårt professionella team garanterar en snabb och högkvalitativ service till ett rimligt pris.

Förpackningsdesign

Har du en produkt som behöver en professionell förpackning? Våra designers kommer att diskutera dina idéer med dig och sedan komma med en skräddarsydd offert till dig. Kontakta oss och se din produkt sälja som aldrig tidigare!

Fotografering

Behöver du hjälp med marknadsföring? Eller ett professionellt öga för att förbättra fotograferingen på din webbplats? Vi kan hjälpa dig med fastighetsfotografering och produktfotografering, webb eller tryck!

Inklusive bilder av hög kvalitet på hela din webbplats/varumärke är de små detaljerna som gör den största skillnaden.